Nassaulaan 23, Delft
  info@tandartspraktijkwippolder.nl
 (015) 2619176

Eerste bezoek

First VisitBij uw eerste bezoek vragen wij u het pasje van uw zorgverzekering en uw legitimatie mee te nemen. U krijgt dan ook de huisregels overhandigd.

 

Over het algemeen zal tijdens het eerste bezoek geen tandheelkundige behandeling plaatsvinden, tenzij daar een dwingende reden voor is, b.v. als er sprake is van een pijnklacht. U krijgt een aantal vragen voorgelegd die betrekking hebben op uw persoonlijke, medische en tandheelkundige gegevens.

 

Wanneer u bepaalde medicijnen gebruikt, is het van belang dat u over de namen en doseringen beschikt. Gegevens daarover kunt u noteren op de gezondheidsvragenlijst, waarna een en ander in uw dossier wordt vastgelegd. Tijdens het eerste bezoek zal een mondonderzoek plaatsvinden en als er geen recente röntgenfoto's beschikbaar zijn, zullen deze zo nodig worden gemaakt. Aan de hand van dit onderzoek en de foto's zullen we u zo duidelijk mogelijk informeren over de toestand van uw gebit. Ook met vragen kunt u onder andere op dat moment terecht.

 

nieuwe patienten

Nieuwe Patiënten

Wij nemen nog nieuwe patiënten aan! Wilt u patiënt worden bij onze praktijk? U bent van harte welkom! U kunt ons telefonisch benaderen of online via het inschrijfformulier.

Inschrijven